Moderator
Bodymax Plus, tabletki
Działanie
Bodymax Plus zawiera:
wyciąg z korzenia białego żeń-szenia, który zmniejsza zmęczenie i dodaje energii, podnosi sprawnośc fizyczną, poprawia wykorzystanie tlenu i energii przez komórki organizmu. Obniżając poziom kwasu mlekowego powstającego w czasie pracy mięśni zmniejsza dolegliwości po intensywnym wysiłku fizycznym. Pozwala lepiej znosić okresy długotrwałej, wytężonej pracy, także w warunkach stresu. Wpływa korzystnie na sprawność psychiczną, poprawia koncentrację i zdolność kojarzenia, wspomaga naturalne siły obronne organizmu.
wyciąg z zielonej herbaty posiada właściwości przeciwutleniające,
witaminy i składniki mineralne sprzyjają prawidłowemu funkcjonowaniu organizmu.
zmniejsza zmęczenie
wspomaga sprawność fizyczną i umysłową
wspomaga naturalne siły obronne organizmu
Wskazania
Bodymax Plus zaleca się przyjmować:
w celu wzmocnienia w okresach długotrwałych, nadmiernych wysiłków fizycznych i psychicznych, w stresie;
w okresie rekonwalescencji, po chorobach infekcyjnych, zabiegach chirurgicznych;
w przypadku obniżonej sprawności fizycznej i psychicznej (stany znużenia, nadmierna pobudliwość, kłopoty z koncentracją i zapamiętywaniem);
w celu uzupełnienia niedoborów witamin i składników mineralnych spowodowanych jednostajnym odżywianiem się lub dietą odchudzającą;
Dawkowanie
Dorośli: 1 tabletka dziennie, najlepiej rano, w czasie posiłku.
AndroVit, kapsułki,
Skład
Składniki 1 kapsułka % zalecanego dziennego spożycia
Witaminy:
Witamina C 30,0 mg 50
Niacyna 9,0 mg 50
Witamina E 4,5 mg 45
Kwas pantotenowy (wit. B5) 3,0 mg 50
Witamina B6 0,9 mg 45
Witamina B2 0,8 mg 50
Witamina B1 0,7 mg 50
Witamina A (Beta karoten 30%) 500 µg 62,5
Biotyna 50,0 µg 33
Witamina B12 0,5 µg 50
Składniki mineralne:
Cynk 6,38 43
Miedź 1000 µg -
Selen 30,0 µg -
Chrom 25,0 µg -
Działanie
AndroVit uzupełnia niedobory tych składników w diecie mężczyzny i dzięki temu umożliwia prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i układu krążenia, prawidłowy przebieg procesów antyoksydacyjnych, przemiany materii i regeneracji skóry, prawidłowe funkcjonowanie prostaty i sprawność seksualną.
Dawkowanie
Raz dziennie 1-2 kapsułki.
rozglądam się
Mój mąż pracuje przy dezynsekcja warszawa i zawsze daję mu komplet witamin żeby był zdrowy:)
rozglądam się
Strona efarmaceuta.pl ma wiele opinii na temat suplementów diety. Myślę, że warto poczytać na ten temat zanim kupi się przypadkowy suplement.
rozglądam się
Polecam zestaw witamin dla mężczyzn, mój facet dużo zażywa kurkuminy z piperyną i prawie nigdy nie jest chory. Dużo informacji znalazłam tutaj https://dobrywybor.com.pl/, ogólnie o zdrowym odżywianiu i suplementacji odpowiedniej do wieku.