Moderator
Kupiłam dziewczynom fajny zestaw płyt.
Kołysanki do poduchy.
Są na niej super przeboje z moich dziecięcych lat
Moderator
Mój dzieć jest na etapie fasolek, i tego by słuchał 24 h/d. Muszę mu tylko na płytę zgrać bomnie wkurza jak na laptopie ciągle siedzi, bo przecież nie może słuchać z końca pokoju,musi być przy odbiorniku
rozglądam się
ja swojemu puszczam smerfne hity:)
_______
Najlepsze porady prawne warszawa polecam!
rozglądam się
smerfowe hity popieram
_______
Zobacz nasze nadziewarki
rozglądam się
to był hity dziecięcych lat:)
________
Stylowe trampki pepe jeans
rozglądam się
Ja ostatnio jak kupowałam taśmy samoprzylepne to w prezencie dostałam płytę "Smerfy" moja córka wciąż jej słucha:)
rozglądam się
a słuchajcie a propos dzieci nie wiecie gdzie można kupić jakieś fajne dziecięce dywany? chciałam kupić synkowi do pokoju:)
rozglądam się
ja też dostałam taką płytę, ale to kupując kolczyki swarovski, ja miałam prezent i moje dzieciaczki też haha
rozglądam się
Mój maluch najbardziej lubi disco polo Ostatnio nawet kupiliśmy keyboarda na http://sklep-muzyczny.com.pl/ i gram mu sama jego hity
rozglądam się
Co do płyt - ostatnio wypatrzyłam sobie jedną płytę z wczesnej twórczości Joe Cockera na allegro. Jak to zobaczyłam to oszalałam. Chciałam kupić, licytowałam i w ostattniej chwili dosłownie mnie ktoś ubiegł. Ale teraz już jestem mądrzejsza i NIC nie kupuje na allegro bez Snajpera aukcyjnego... znacie Dzieczyny te stronę http://www.aukcjoner.pl/ ?? Mówie Wam jeśli bedziecie chciały COKOLWIEK kupić na aukcji allegro to na samym początku spopiujcie sobie numer tej aukcji i wklejcie Snajpierowi na tej stonce Aukcjonera.... Wtedy wygracie na 100000%. Oszczędność nie tylko pieniędzy, czasu ale i nerwów (tak jak z tym moim Cockerem ...)
rozglądam się
Nie uwierzycie, ale moje dziecko właśnie tańczy, szaleje i śmieje się, że aż brzuszek się trzęsie, bo puściłam nagrania weselnego Zespołu Format (piszę im właśnie recenzję). Zachwycony, że aż miło popatrzeć