rozglądam się
zdecydowałam sie i wykupiłam wakacje na lato 2018. zawsze uważałam ze prawie roczne wyprzedzene to za wcześnie, a późńiej konczyło się tym ze wakacje spędzaliśmy na szybko nad polskim morzem. w tym roku to zmieniłam, kupiłam wycieczkę z Itaki na grecką wyspę, i czuje że to byłd obry wybór. aż bardziej chce się pracować
rozglądam się
Wakacje i wakacje, a już po wakacjach! Sezon wyjazdowy wcale się tak łątwo nie kończy! Zawsze można wyskoczyć w jakieś tropiki zimą! Itaka ma super oferty tego typu, polecam wejść na ich stronę
rozglądam się
Widzę, że szukacie dla siebie pomysłów na wakacje. A może warto przejrzeć
atrakcyjne hotele spa w pieninach . Ja przykładowo słyszałam, że świetnym hotelem ma być SPA Budowlani. Ponoć oni oferują nawet najróżniejsze zabiegi, również mają duży basen, saunę i różne inne opcje dla klientów.
rozglądam się
Wakacje to czas wypoczynku i odpoczynku od codziennych obowiązków i polecam spróbować kajak wędkarski dwuosobowy . Jest to świetna opcja dla osób ceniących kontakt z naturą i spokojną rywalizację z rybami. W każdym razie, jest to godne uwagi rozwiązanie dla wszystkich, którzy chcą połączyć odpoczynek z aktywnością na świeżym powietrzu.