Nie Tylko Mama

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2022-04-20 16:31:20

paulapapuga

rozgl±dam siê

remont

Witam! Chcia³abym siê dowiedzieæ, jaki jest warty polecenia  ¶wietlik dachowy producent , gdy¿ nied³ugo chcê robiæ remont pokoju córki. Znajomy jak robi³ remont salonu, to zamawia³ dla siebie z https://rbpolska.pl/ i by³ bardzo zadowolony z us³ugi. A czy Wy znacie jak±¶ firmê godn± polecenia?

#2 2024-03-24 13:08:01

elzaa

rozgl±dam siê

Re: remont

Od  czasu do czasu  remont  naprawdê jest  potrzebny... Jak chodzi o mnie, to   w³a¶nie  w planach mam   teraz  sprawdziæ   oferty  wmb.pl, poniewa¿ interesowa³aby mnie  sztukateria .  Chcia³abym  dodaæ  nieco  eleganckiego, dworkowego wizerunku moim  wnêtrzom. A  s³ysza³am, ¿e mo¿na znale¼æ  tam co¶  z  charakterem.

#3 2024-04-18 07:59:15

raska

rozgl±dam siê

Potrzebujesz skutecznych rozwi±zañ do mocowania styropianu? Sprawd¼ nasz± ofertê na e-armet.pl, gdzie znajdziesz wysokiej jako¶ci kolce do styropianu, zapewniaj±ce stabilne i trwa³e po³±czenia.

#4 2024-06-12 19:38:16

galanto

rozgl±dam siê

Gdy planujemy remont, czêsto nie my¶limy o wywozie odpadów, który czêsto nie jest wliczony w pakiety remontowe. W takiej sytuacji warto zwróciæ uwagê na opcjê wynajmu kontener na gruz warszawa . My¶l±c o kwestii wywozu odpadów, dobrym pomys³em jest skonsultowanie siê z wykonawc±, czy ma podpisan± umowê z firm± zajmuj±c± siê utylizacj± odpadów budowlanych

.box {background:none !important;}

Stopka forum

RSS