Admin
Powitalną kawką częstuje mama niespełna czteroletniego Piernika oraz przesyłki specjalnej, dalej zwanej Olkiem, która wykluje się lada dzień
Młoda duchem, ze zbliżającą się wielkimi krokami 3-ką z przodu, zamieszkująca najpięknieszy zakątek Uk... witam i pytam- komu ciacho do kawy
Moderator
Wita Was Mama jednej sztuki męskiej stanowiąca obecnie mniejszość niezamieszkaną Ale miałam zagwostkę jak nie mogłam odpisać, dopiero po dłuższej chwili zajarzyłam, że trzeba się chyba zarejestrować
Super Ci Mint wyszło, ale czy te reklamy nawstępie są konieczne? Myślę że ich namolność może odstraszać...
Admin
Heja
Miło mi Was czytać
Majka nad reklamami muszę jeszcze pomyśleć.
Dziewczyny zaraz powysyłam Wam PW
rozglądam się
Witajcie baby kochane!
To ja - kobieta w wieku kwiecie, posiadaczka jednej zaszczepki płci żeńskiej, a obecnie ponownie zapylona - pączek pęknie mniej-więcej w połowie kwietnia
Forum bardzo aliganckie, od razu można poczuć do niego ...miętę ale Majka ma rację - reklamy są wnerwiające...
rozglądam się
witam się i ja.
Co prawda, mam już 3 z przodu ale nadal młoda duchem jestem
moje dzieciątko - prawie 4-letnia Natalka jest na razie jedynaczką i bardzo chce rodzeństwo ale jakoś na razie nic w moim brzuszku nie rośnie
rozglądam się
Kolejna prawie trzydziestka się wita
Mam dwóch wspanialych synów 4,5 letniego Filipka i 1,5 letniego Natanka. Do naszej rodzinki niedawno dołaczył tez psiak i mam właściwie trzecie dziecko a jak policzyc jeszcze męża to czwórke:)
Przyjmiecie mnie??? Wkupie się pączkami.
Moderator
Witaj Aniafin. Ale Ci zazdroszczę tego psiaka. Mnie na razie udało się namówić małża na chomika (pod pretekstem uczenia dziecka odpowiedzialności i opiekuńczości). A pracuję nad kotem
rozglądam się
Witamy!
Im nas więcej tym przyjemniej
rozglądam się
Pies, chociaż na razie to 7 kilogramowy szczeniak niespełna dwumiesięczny labrador. Jeszcze chwila i będzie na dworku, szykujemy mu miejsce a jak na razie to mieszka w domku i nic tylko zostawia po sobie ''znaki''
rozglądam się
Paulinka ja blisko Lodzi bo w Głownie mieszkam
rozglądam się
witam was jestem Laura
hej wszystkim!
witam serdecznie
_________
Marzysz o pięknym uśmiechu? Odwiedź nas! ortodonta warszawa
rozglądam się
hej, witam was
____
taśmy samoprzylepne