Nie Tylko Mama

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2015-01-16 11:22:44

Miska33

rozgl±dam siê

Wroc³aw

Witam

Poszukujê mam które pociechy uczêszczaja do przedszkoli we Wroc³awiu, my sie tam przeprowadzamy wiosn± i z checia poczytam jakis opinni z pierwszej rêki

#2 2015-01-20 13:21:06

BMarty

rozgl±dam siê

Re: Wroc³aw

Moje dziecko uczêszcza do przedszkola ToTutaj na Jarzynowej . Na poczatku mia³am wielki opór aby zostawiæ takiego maluszka pod opiek± obcych ludzi, ale na t± chwile z reka na sercu moge powiedzieæ ze jeste¶my zachwyceni
Bardzo dobre jedzenie, kadra wychowawcza - na najwy¿szym poziomie- Panie s± bardzo opiekuñcze, troskliwe, dbaja o bezpieczeñswo maluszków i o ich prawid³owy rozwój w czasie pobytu w placówce

#3 2017-02-01 09:04:01

biedroska

rozgl±dam siê

Wybór przedszkola to naprawdê ciê¿ki wybór. Nas to czeka od przysz³ego roku i bardzo siê stresujê co to bêdzie. Mam takie pytanie jak wy przygotowa³y¶cie wasze dzieci na pierwsze wyj¶cie do przedszkola? Chodzi mi o aspekt psychologiczny, ale równie¿ co kupi³y¶cie co siê przydaje. Chodzi mi bardziej o ubranka, czy raczej sieciówki, czy inne marki?

#4 2017-02-01 09:30:35

fenjal

rozgl±dam siê

Je¶li chodzi o ubranka to my z kole¿ankami zamawiamy czêsto na Psoty.com, poniewa¿ do przedszkola bardzo dobrze siê sprawdzaj±. S± z dobrych materia³ów i tak szybko siê nie niszcz±. Dodatkowo dziecku dajê zawsze co¶ do jedzenia z domu, poniewa¿ jest niejadkiem i mamy z tym problem. Musisz mówiæ dziecku, dlaczego tam idzie, ¿e przyjdziesz o tej i o tej godzinie, To bardzo pomaga na pocz±tku.

.box {background:none !important;}

Stopka forum

RSS