rozgl±dam siê
Witam
Poszukujê mam które pociechy uczêszczaja do przedszkoli we Wroc³awiu, my sie tam przeprowadzamy wiosn± i z checia poczytam jakis opinni z pierwszej rêki
rozgl±dam siê
Moje dziecko uczêszcza do przedszkola ToTutaj na Jarzynowej . Na poczatku mia³am wielki opór aby zostawiæ takiego maluszka pod opiek± obcych ludzi, ale na t± chwile z reka na sercu moge powiedzieæ ze jeste¶my zachwyceni
Bardzo dobre jedzenie, kadra wychowawcza - na najwy¿szym poziomie- Panie s± bardzo opiekuñcze, troskliwe, dbaja o bezpieczeñswo maluszków i o ich prawid³owy rozwój w czasie pobytu w placówce
rozgl±dam siê
Wybór przedszkola to naprawdê ciê¿ki wybór. Nas to czeka od przysz³ego roku i bardzo siê stresujê co to bêdzie. Mam takie pytanie jak wy przygotowa³y¶cie wasze dzieci na pierwsze wyj¶cie do przedszkola? Chodzi mi o aspekt psychologiczny, ale równie¿ co kupi³y¶cie co siê przydaje. Chodzi mi bardziej o ubranka, czy raczej sieciówki, czy inne marki?
rozgl±dam siê
Je¶li chodzi o ubranka to my z kole¿ankami zamawiamy czêsto na Psoty.com, poniewa¿ do przedszkola bardzo dobrze siê sprawdzaj±. S± z dobrych materia³ów i tak szybko siê nie niszcz±. Dodatkowo dziecku dajê zawsze co¶ do jedzenia z domu, poniewa¿ jest niejadkiem i mamy z tym problem. Musisz mówiæ dziecku, dlaczego tam idzie, ¿e przyjdziesz o tej i o tej godzinie, To bardzo pomaga na pocz±tku.