rozglądam się
jak wam dziewczyny idą starania? ja się zaczęłam mocniej starać, ostatnio koleżanka pokazywała mi zdjęcia noworodki i po prostu byłam zauroczona dzidziusiem, postanowiła, że też chcę
rozglądam się
a mnie nie idzie, nawet sie już nie staram, zapisałam się na zarządzanie zasobami ludzkimi studia podyplomowe i nie mam na nic czasu...
rozglądam się
mnie dzisiaj nie idzie, sama próbowałam dzisiaj zamontować kominy systemy bo męża nie ma w Polsce i niestety mi się nie udało:/
rozglądam się
ja nie miałam czasu ostatnio na nic, a dzisiaj musiałam korekta tekstu online ale już na szczęście się z tym uporałam
rozglądam się
Mam sposób na zajście w ciąże Nie jest to nic odkrywczego, ale trzeba się skupić na tym, żeby było przyjemnie. Wybrałam się z mężem do hotelu Best Western w Krakowie. Nie muszę pisać, że było pięknie i cudownie, bo nie często bywam w tak luksusowym fajnym hotelu. Wystarczyła romantyczna kolacja, spacer po rynku i udało się! Być może panował tam sprzyjający klimat;)
rozglądam się
Czy któraś z Was kupuje jakieś erotyczne przedmioty do sypialni? Tak myślę, że na nastój wpływają też inne rzeczy niż odpowiedni oświetlenie i świece zapachowe.. kupiłam ostatnio na sensile.eu taką koronkową sukienkę. Czy jestem zbyt wyuzdana?